novinka glutation jeden z najsilnejších antioxidantov

Jahodová nepečená torta s proteínom
Jahodová nepečená torta s proteínom

Jahodová nepečená torta s proteínom

Jahodová nepečená torta s proteínom

Jahody sú bohaté na vlákninu a, naopak, obsahujú veľmi málo cukru, preto môžu tak byť odporúčané pri najrôznejších diétach

Potrebujeme:

  • 500 g zrelých jahôd
  • 600 ml bieleho jogurtu
  • 10 plátkov želatíny 
  • 2 odmerky BodyFit vanilka-toffee + 0,5 dcl mlieka na zarobenie
  • stévia (podľa chuti)


Postup:

  1. Jogurt nechajte zohriať na izbovú teplotu.
  2. Želatínové plátky nechajte chvíľu v studenej vode, aby napučali. Potom je vyžmýkajte, dajte do misky a trošku zohrejte v mikrovlnke. Rovnaký postup môžete urobiť vo vodnom kúpeli.
  3. V mise zmiešajte jogurt, stéviu a zarobený proteín. Vmiešajte rozpustenú želatínu.
  4. Prichystajte si väčšiu misu, vymažte ju olivovým olejom a vyložte potravinovou fóliou. Jahody umyte, očistite a nakrájajte na plátky. Väčšími plátky jahôd vyložte dno a boky misy. Vlejte 3/4 jogurtovej zmesi. Vyskladajte na jogurt zostávajúce jahody. Vlejte zvyšok jogurtu.
  5. Misu zakryte a dajte asi na 4 hodiny stuhnúť do chladničky. Zthnutú tortu vyklopte z misy na tanier a nakrájanú podávajte.