Muffiny z Vegan Proteínu

Muffiny z Vegan Proteínu

Ingerediencie:

Na cca 16 muffinov  

  • 200g pohánkovej múky 
  • 100g ovsených vločiek 
  • 1,5 hrnčeky mandľového mlieka 
  • 4 stredné uvarené cvikly 
  • sóda bikarbóna -štipka morskej soli 
  • sladidlo podľa chuti (ja som dala dve lyžice medu) 
  • 2 odmerky kakaového preoteínu (ja som použila vegansky od @kompava.sk s príchuťou čerešne a ten tomu dal tie správne grády! Odporúčam) . 

Krém: 

  • 1 cvikla 
  • 400g veganskeho tvarohu/smotanovej syra 
  • med podľa chuti . 

Postup: 

Cviklu rozmixujeme s medom a mandľovými mliekom. Pridáme suché ingrediencie. Naplníme do košíčkov a pri 180 pecieme cca 20 minút. Ingrediencie na krém spolu zmiešame do hladka a necháme chvíľu odstáť.

Pripravila
Alžbeta Bullová

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 602 426 550, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info