Obsah
Potrebujeme
(1 hrnček =250 ml)
- 1 hrnček ovsených vločiek
- 2 celé vajíčka
- 2 bielky
- 1 hrnček bieleho jogurtu
- 4 odmerky (60 g) proteínu LactoFree 90 (najlepšie príchuť vanilka-bourbon)
Ultra čistý" bezlaktózový srvátkový proteín vhodný pre osoby s laktózovou intoleranciou, alergiou na kazeín, citlivým trávením a pri low carb stravovaní. Obsahuje srvátkový proteínový izolát (WPI), až 6,7 g aminokyselín BCAA v 1 dávke a vitamíny C, E a vitamíny skupiny B.
Postup
Všetky ingrediencie dáme do mixéra /blendera/smoothie makera a rozmixujeme do hladka. Wafľovač rozohrejeme, potrieme olejom a nalejeme cesto.
Priklopíme a chvíľu neotvárame. Po upečení posypeme práškovým cukrom a dozdobíme podľa chuti. Ja som si zmiešala grécky jogurt + mandľové maslo + med.
Na dozdobenie som použila čerstvé jahod,banán, čokoládu a mandľové lupienky.
Dobrú chuť!