Torta s Micellar Casein

Torta s Micellar Casein

Suroviny:

  • 1 balík okrúhlych piškót
  • 1 kompót (marhuľa, broskyňa ...),
  • 2 x 250g jemný tvaroh,
  • 110g roztopeného masla,
  • 1 x vanilkový cukor,
  • 4 dl mlieka,
  • 1 x želatína,
  • 2 dl trstinový cukor,
  • 1 vajce,
  • 2PL kakao,
  • 2 odmerky Micellar Casein-

Postup:

Najskôr 2 dl mlieka zmiešame so želatínou a necháme 30 min. postáť.

Na dno tortovej formy poukladáme piškóty namočené v kompótovej šťave. Do mixéra dáme napučanú želatínu, 2 dl vriaceho mlieka, tvaroh, maslo, vanilku, cukor a  Micellar Casein.

Polovicu hmoty vylejeme na piškóty a poukladáme nakrájané ovocie. Do zvyšnej časti pridáme kakao, premixujeme a vylejeme na ovocie. Necháme stuhnúť, podávame na druhý deň. Dobrú chuť ????



Štítky:

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 903 473 211, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info