Vegánska čokoládová zmrzlina

Vegánska čokoládová zmrzlina
Ingrediencie
  • 3 banány – nakrájané na kolieska a zamrazené
  • 3 PL kakaového prášku
  • 2 odmerky Vegan Protein príchuť čokoláda/škorica
  • 2 PL Javorového sirupu
  • 1 PL vody
  • Štipka soli
Na dozdobenie:
  • Čoko lupienky
Postup:

Banány nakrájame na kolieska, vložíme do vrecka aby neboli navrstvené a dáme zamraziť na cca 3 hodiny, prípadne cez noc. Takto zamrazené plátky banánov spolu s kakaovým práškom, javorovým sirupom, Vegan Proteínom, vodou a soľou poriadne rozmiešame s pomocou kuchynského robota. Miešame asi 3 minúty, kým nezískame hladkú hmotu. Nakoniec pridáme čoko lupienky a zľahka premiešame. Hotovú zmrzlinovú hmotu dáme do misky a cca. na 1-2 hodiny vložíme do mrazničky.

Galéria

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 903 473 211, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info