Suroviny:
- 150g kvalitnej horkej čokolády
- 150g roztopeného masla
- 40g kakaa
- 100g hnedého cukru
- 3 vajcia
- 2 hrste sušených brusníc
- 250g hladkej múky
- 1 kypriaci prášok
- 3 odmerky Zen Whey čokoláda-višňa + 1,5 dcl mlieka
Tvarohová zmes:
- 150g hladkého tvarohu
- 30g hnedého cukru
- Na dozdobenie: drobné bobuľové ovocie (jahody, maliny, čučoriedky,...)
Postup:
Všetko zmiešame do hladkej konzistencie, na záver primiešame múku s kypriacim práškom a vylejeme do papierom vystlanej formy (okrúhlej alebo oválnej). Pečieme približne 45 minút na 190°C.
Po vychladnutí potrieme koláč tvarohovou zmesou a dozdobíme ovocím. Dobrú chuť. :)