novinka glutation jeden z najsilnejších antioxidantov

Banánovo-ananasové lievance s proteínom
Banánovo-ananasové lievance s proteínom

Banánovo-ananasové lievance s proteínom

Banánovo-ananasové lievance s proteínom

Ananás obsahuje množstvo minerálnych látok ako je draslík, horčík, vápnik, fosfor, zinok a železo. 

Potrebujeme

  • 100 g polohrubej múky,
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva,
  • 1 lyžička mletej škorice,
  • 3 lyžice svetlého trstinového cukru
  • 1 vajce,
  • 100 ml mlieka,
  • 100 g čerstvého ananásu olúpaného,
  • 1 banán, dobre vyzretý,
  • slnečnicový olej na vyprážanie
  • biely jogurt
  • javorový sirup
  • 2 dávky Proteín BodyFit
  • orechy podľa chuti
     

Postup

Múku vysypte do misy, primiešajte kypriaci prášok, škoricu a cukor. Potom postupne metličkou zašlehávejte vajcia a mlieko,
aby ste získali hladké cestíčko. Nakoniec do neho vmiešajte aj pokrájaný ananás a banán.
Panvicu vytrite olejom, naberačkou do neho postupne vlievajte cesto, vždy mierne pritlačte ku dnu a opekajte dozlatista. Až sa na povrchu začnú tvoriť bubliny, lievanec otočte a opečte aj z druhej strany. Podávajte s jogurtom zmiešaným s proteínom. Potom na tanier dajte ovocie a polejte javorovým sirupom, ozdobte orieškami. Môžete podávať s bielym jogurtom.
  

Dobrú chuť!