Drobenkový koláč

Drobenkový koláč
Ak sa desíte predstavy zdĺhavého pečenia v niekoľkých fázach a kysnuté cesto je vaša nočná mora, ste tu správne.
 
 
 
 
Potrebujeme : 
1 kelímok bieleho jogurtu ( 500 g )
1 kelímok žitnej múky
3 dávky stévie nahradné prírodné - sladidlo
1 vrecúško kypriaceho prášku
2 vajcia 
Posýpka:
V odľahčenej verzii len posypeme škoricou a trochou stévie,  marhule a ďalšie ovocie podľa chuti.

 

Postup : 
1 / Všetky suroviny zmiešame a cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech, alebo vyložený pečenie papierom.
2 / Poukladáme ovocím a posypeme posýpkou.
3 / Pečieme asi 30 minút na 180 stupňov.
Fit posýpka :
Klasickú posýpku môžeme nahradiť zdravšiou verziou. Zmiešame 1 dávku proteínu Kompava, jemné
ovsené vločky s medom alebo ryžovým sirupom v takom pomere, aby nám vznikla drobivá zmes.
Môžeme pridať štipku škorice. Následne nadrobíme na koláč.

 

Dobrú chuť!!!