Limetkový koláč s kazeínom

Limetkový koláč s kazeínom

Potrebujeme:

Základné cesto:

1 šálka mandlí (cca 200g)

15 - 20 vykôstkovaných ďatlí (270 – 300 g)

1 polievková lyžica kokosového oleja

 

 

Náplň:
Micelárny kazeín Micellar Casein 80%


3 avokáda

 šťava z 1 a 1/2 limetky

150 ml javorového sirupu prípadne agáve sirup

2 polievkové lyžice kokosového mlieka

1 limetka a niekoľko lístkov mäty na ozdobu

2 odmerky Micellar Casein príchuť vanilka – citrón/limetka 


Postup:


Začneme so základným cestom. Mandle rozmixujeme v kuchynskom robote alebo mixéri na menšie kúsky (nie na múčku). Pridáme ďatle, kokosový olej a pokračujeme v mixovaní, kým ďatle nebudú rozmixované a nebudú sa lepiť. Cesto vložíme do tortovej formy s priemerom cca 18 cm a rozotrieme na hrúbku asi 1 cm. Správne cesto by malo byt husté a tuhé. Pripravíme náplň – vykôstkované a olúpané avokáda vložíme do mixéra. Pridáme limetkovú šťavu, javorový sirup, kokosové mlieko a 2 odmerky Micellar Caseinu s príchuťou vanilka – citrón/limetka. Všetko dobre rozmixujeme, až kým má náplň hladkú krémovú konzistenciu. Pripravenú náplň dáme na mandľovo-ďatlové cesto a rozotrieme. Na 90 minút vložíme koláč do mrazničky, aby stuhol. Po vytiahnutí dozdobíme limetkovou kôrou a mätou.

 

Dobrú chuť! :-)

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 903 473 211, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info