Nepečený jahodový cheesecake

Nepečený jahodový cheesecake
Potrebujeme:

Spodná vrstva:
1 šálka celých mandlí,
1 šálka ovsených vločiek,
1/2 šálky roztlačených jahôd,

Stredná vrstva:
500g jemného tvarohu,
2 dávky prírodné sladidlo Stevia / javorového sirupu,

Vrchná vrstva:
1 šálka čerstvých jahôd,

 

Postup:
1. Najprv si pripravíme spodnú vrstvu. Ovsené vločky a mandle rozmixujeme na "prach". Potom do tejto
    zmesi pridáme jahody. Zmes pritlačíme na spodok misky, ako cheesecake.  
2. V ďalšej miske zmiešame tvaroh, prírodné sladidlo stevia a pridáme na ovsený základ.
3. Nakoniec na tvarohovú vrstvu naukladáme nakrájané jahody. Môžeme poliať džemom.
 

 
Dobrú chuť!

 


Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 903 473 211, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info