Potrebujeme:
60 g nadrvených či mletých orechov
120 g ovsených vločiek
2 PL medu
100 ml mlieka
½ šálky kokosu
½ PL škorice
4 odmerky Profi WHEY Protein – vanilka
Príprava:
1. Všetky ingrediencie spolu zmiešame.
2. Odporúčam najskôr všetky sypké až potom pridať mlieko a do mlieka med. Všetko spolu spracujeme na hmotu, ktorá nie je ani moc sypká ani moc hustá.
3. Túto hmotu dáme do pekáča, ktorý sme vystlali papierom na pečenie a vložíme do rúry vyhriatej na 175°C a pečieme cca 30 – 45 min.
4. Hotové budú vtedy, keď bude povrch cesta krásne hnedý.
5. Potom vyberieme z rúry, necháme vychladnúť, vyklopíme a narežeme na ľubovoľnú veľkosť.
Dobrú chuť :)