Proteínový dresing

Proteínový dresing
Potrebujeme :
1 ks gréckeho jogurtu
9 PL kyslej smotany
1 ČL sušeného petržlenu
3/4 ČL soli
1 ks cibule
1/4 ČL sušeného cesnaku
1/4 ČL čierneho korenia
voda (do požadovanej konzistencie)


Postup :
1. Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady.
2. Pridajte vodu na požadovanú konzistenciu (menej vody - krémovejšia).
3. Ak chcete vyšší obsah bielkovín, pridajte dávku proteínového prášku.
4. Podávame k mäsu .


Dobrú chuť :)
Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 602 426 550, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info