Mikulášske cookies
Mikulášske cookies

Mikulášske cookies

Mikulášske cookies

Jačmenný sirup je prírodným sladidlom, ktorý sa vyrába hydrolýzou jačmenného škrobu s využitím prírodných sladových enzýmov. Vďaka svôjmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje slinivku brušnú (pankreas). V porovnaní s běžným cukrom nespôsobuje pekyselenie žalúdka (má vyššie pH), a tak neprispieva k vyplavovaniu niektorých dôležitých minerálov z ľudského organizmu.

  

Potrebujeme:

400 g pohánkovej múky

250 g kokosového tuku

3 PL BIO jačmenného sirupu

80 g BIO horkej čokolády

3 odmerky ProteinFit 80 čokoláda

2 PL BIO kakaa

80 g makadamových orechov

2 odmerky ES-sweet

Postup:

Všetky ingrediencie zmiešame spolu. Pridáme rozdrvenú čokoládu a nasekané makadamové orechy. Všetko spolu premiešame a dáme stuhnúť do chladničky. Cesto vyberieme a vytvarujeme malé cookies, ktoré poukladáme na papierom vystlaný plech. Pečieme pri teplote 180 stupňov 15 minút.

Dobrú chuť! :-)