Ryba so zemiakovou krustou a vianočný šalát jablkami

Ryba so zemiakovou krustou a vianočný šalát jablkami
Ryby spolu so zeleninou a ovocím patrí medzi hlavné zložky zdravej výživy. Odporúčajú sa predovšetkým kvôli vysokému obsahu omega 3 a 6 mastných kyselín. Tie sú vynikajúce najmä pre kardiovaskulárny systém. Ich konzumácia nezaťažuje organizmus a napriek tomu, že dokážu rýchlo zasýtiť, nepocítite to na vašej váhe. 

 

 

Potrebujeme (na 4 porcie):Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt fillet
2 veľké zemiaky na pečenie
1/2 stredne veľkého póru
1 PL oleja
1 PL čerstvého masla
1/2 ČL soli
4 porcie filé
1 vajce
1 dávka Wellness Daily Protein - natural
1 pochúťková smotana
2 PL petržlenovej vňateProteínový koktejl Wellness Daily Protein 65%

Postup:
1/ Olúpte zemiaky, umyte ich a potom nastrúhajte na strúhadle s najväčšími otvormi.
2/ Osoľte filé polovicou soli. Premiešajte nastrúhané zemiaky s pórom a vajcom.
3/ Na pekáč dajte maslo a urobte 4 kôpky z nastrúhaných zemiakov, póru a vajec.
4/ Na to položte filé, na vrch dajte znova cesto zo zemiakov a dajte zapiecť do rúry na 30 minút na 200°C.
5/ Zemiaky by mali byť pekne chrumkavé a sfarbené do zlato-hneda a ryby len varené.
6/ Zmiešajte proteín, pochúťkovú smotanu a petržlen. Podávajte k rybe.

Dobrú chuť!!!

Nutričná hodnota 
1 ks                 746,34 kJ,    178,36 kcal,    19,56 bílkoviny,     9,43 sacharidy,    6,44 tuky 
100g              416,28 kJ,     99,48 kcal,      10,91 bílkoviny,     5,26 sacharidy,    3,59 tuky   

 

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 602 426 550, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info