Vianočné pečenie - Tvarohový koláč s proteínom

Vianočné pečenie - Tvarohový koláč s proteínom

Hrozienka sú významným zdrojom energie. Obsahujú prírodné cukry, ktoré poskytujú organizmu značnú dávku energie. V porovnaní s nezdravými maškrtami telu dodajú mnoho ďalších výživných látok. Ak najbližšie pocítite v práci únavu, siahnite po hrozienkach, ktoré môžete skombinovať s obľúbenými orechmi (mandľami, lieskovými alebo vlašskými orechmi). Hrozienka tiež pomáhajú telu zbaviť sa toxínov. Látky, ktoré obsahujú - hlavne draslík a horčík - pomáhajú z tela odstraňovať nahromadené škodlivé látky, a tak predchádzať rôznym ochoreniam.


Potrebujeme:
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt raisins

100 g hrozienok2 PL hnedého cukru500 g tvarohu

3 vajcia

3 PL krupice

100 g jogurtuMicelárny kazeín Micellar Casein 80%

múka na vysypanie formy 2 dávky Micellar Casein - vanilka 

Postup:
Ingrediencie zmiešame dokopy - najskôr zmiešame sypké suroviny, potom pridáme vajcia a nakoniec tvaroh. Všetko zmiešame.Vezmeme si akúkoľvek formu, vymažeme ju maslom a zľahka vysypeme múkou (alebo formu vyložíme papierom na pečenie). Cesto nalejeme do formy a vložíme do rúry vyhriatej na180 °C. Pečieme cca 35 - 60minút (závisí od rúry). Či je cesto upečené zistíme jednoducho - špajdlu picheme do koláča, ak je po vytiahnutí špajdla obalená cestom, koláč ešte nie je upečený. Ak je špajdla suchá, koláč je hotový. 
 
Dobrú chuť! :-)

Nutričná hodnota:
1 ks 583 kJ, 139 kcal, 15,7 bielkoviny, 13,7 sacharidy, 3,4 tuky

Galéria

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 602 426 550, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info