Špaldový koláč s ringlotami



Špaldový koláč s ringlotami

Cesto:

  • 100 g špaldovej múky
  • 2 odmerky škoricového Vegan Proteinu
  • 25 g stévie
  • 300 ml polotučného mlieka
  • 100 g kokosového oleja
  • 2 vajcia
  • štipka sódy
  • ringloty

Puding:

Do misky dáme múku, proteín, stéviu, sódu, vajcia, olej a mlieko. Poriadne premiešame až pokým nám nevznikne hladký krém, ktorý nalejeme do papierom vyloženej tortovej formy. Na vrch poukladáme prepolené, ringlóty. Pečieme cca 20 minút pri teplote 180°C. Po vychladnutí polejeme pudingom a necháme stuhnúť. Ozdobíme podľa vlastného vkusu a môžeme podávať,

Dobrú chuť!

Galéria

Kompava spol. s r.o., Piešťanská 1202/44, Nové Mesto nad Váhom 91501, +420 602 426 550, objednavky@kompava.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info